Apparaten en accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
346.7 kJ /
82.9 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
14.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scones met frambozenboter
25min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Pompoen Chai Latte
20min
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Pompoen baba ganoush
35min
Cashew- en kokosmelk
10min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min